Shhhh…vine Valentine’s Day! Ce gluma :)

ȘOC ȘI GROAZĂ!!! Valentine’s Day popesește în mai puțin de 12 ore peste populația Romăniei; bine, ce a mai rămas din concetățenii nostri, pentru că mulțumită noului și admirabilului nostru premier, o mare parte din oamenii ce populează această superbă țara, sunt, și anume, fix SUB ZĂPADĂ!!! “Nesimțiților, nu sunteți în stare să da-ți zăpada de trei, patru, cinci metri din fața caselor, chiar și cea de pe șosea?! Ce Dumnezeu, vine aia, cum se numește, Valentines Dai peste voi și vă găsește iar nepregătiți! Este INADMISIBIL!” le-ar fi zis noul premier oamenilor trecuți bine de a doua-a tinerețe.

Acum, trecănd intr-un registru serios, vă spun sincer că nu mai pot cu prostia asta incomensurabilă, pe nume Valentine’s Day!!! Chiar trebuie să existe în fiecare an o SINGURĂ zi în care sa îi arăți persoanei iubite căt de mult o iubești, o respecți, o etc etc etc??? Se pare că da, din moment ce an de an, în apropierea acestei odioase zile, 90% din populația Romăniei și nu numai, parcă intră intr-o transă, pe cuvăntul meu! Parerea mea este ca Guvernul să o transforme în sărbătoare națională! Eu nu înțeleg următorul lucru: bun, transformăm această zi într-o zi specială, insă întrebarea este: în restul celor 364 de zile, ce facem? Folosim cumva limbajul semnelor? Ne prefacem că nu avem parteneră, iubită, soție etc? Dăm uitării toate sentimentele “amintite ridicate în slăvi zilnic”? Se pare că da… Mintea mea nu reușește a procesa lucrurile astea!

Este doar o zi normala de 14 februarie care nu ar trebui sarbatorita in niciun fel. Si daca tot vrem sa aratam cat de mult iubim persoana de langa noi, pai hai sa o facem in fiecare zi, nu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s