Ce facem de Valentine’s Day?

NIMIC! Pentru ca nu se merita sa facem nimic. Valentine’s Day, pe langa faptul ca este o sarbatoare imprumutata de pe la americani, de la britanici, nu are nicio baza reala. Totul a pornit de la un personaj mistic, legendar, Jack Valentin care mergea pe la toate casele si lasa dulciuri si jucarii pentru toti copiii; parca ar fi un fel de Santa Claus…superb! Pe scurt, asta cu Valentine’s Day e o mare idiotenie. Daca intradevar ar fi sa cred in dragoste, in iubire, sentimente etc, oamenii ar trebui sa arate toate sentimentele lor pentru persoana iubita in fiecare zi; nu ar trebui sa astepte o zi din an in care sa demonstreze lucrurile astea. De fapt, noua ne place sa tot imprumutam tot felul de sarbatori prostesti de la alte natii numai se ne simtim noi bine si sa fim in rand cu lumea, ca vezi Doamne,  daca nu avem nu stiu ce sarbatori internationale, suntem ultimii oameni de pe pamant! Este doar o zi normala de 14 februarie care nu ar trebui sarbatorita in niciun fel. Si daca tot vrem sa aratam cat de mult iubim persoana de langa noi, pai hai sa o facem in fiecare zi, nu?

P.S. o piesa pentru suflete indurerate

9 thoughts on “Ce facem de Valentine’s Day?

    1. Acum stii cum e, fiecare cu povestea lui. Si eu mai stiam o legenda cum ca Sf. Valentin ii casatorea pe oameni pe ascuns. Sunt multe legende de altfel.

  1. De Valentine’s Day, le urez tuturor iubiteilor sa stea dracului in casa si sa nu isi mai expuna amigdalele cu nerusinare in spatii publice. Daca nu respecta aceasta minima regula a bunului simt, le urez sa ii urmareasca mafiotii, sa ii prinda la colt de strada si sa aiba grija de extremitatile lor. Cosmine draga, postul tau e pertinent si reflecta, intrucatva, ceea ce cred si eu.
    In rest, iubiti-va pana cand v-oi spune eu.

    1. Este interesant comentariul tau; chiar as putea sa-l numesc ca fiind unul de calitate. Insa de asemenea vad ca are o anumita doza de ura in el, destul de mare…sa inteleg ca ai avut recent o dezamagire in “dragoste’?

      1. Cosmine draga, nu e ura, e doar cinism si ironie pe filiera moldoveneasca. N-am nevoie de o dezamagire in “dragoste” ca sa scriu asa. Dezamagirile mele au o sursa constanta: oamenii.

Leave a comment